Rakennekynnet

Teemme rakennekynsiä sekä akryylistä että geelistä. Akryyli ja geeli materiaaleina kuuluvat samaan akrylaattien tuoteperheeseen, eikä kumpikaan ole vaarallisempi tai vaarattomampi, myrkyllisempi tai myrkyttömämpi kuin toinen. Myöskään tarinat omia kynsiä tuhoavista materiaaleista eivät pidä paikkaansa, tuotteemme ovat ammattilaistuotteita ja oikein käytettyinä turvallisia.

Kynsimuotoilijamme ovat koulutettuja ammattilaisia, eksperttejä tuotetuntemuksen ja eri tekniikoiden saralla, joten voit huoletta jättää kynsiesi kauneuden ja terveyden meidän huoleksemme.

Rakennekynsiä voi tehdä tipeillä tai muoteilla. Me käytämme pääasiassa muotteja, sillä niiden avulla rakennekynsistä tulee kauniimmat ja luonnollisemman näköiset nopeammin ja vaivattomammin kuin tipeillä.

Kynsistä voidaan tehdä minkä pituiset, väriset tai muotoiset tahansa; kannattaa kuitenkin muistaa, että kestävin maksimipituus rakennekynnelle on yksi osa jatketta  ja kaksi kolmasosaa kynsipetiä. Suositeltava kynnen kärjen pituus on siis puolet oman kynnen pituudesta.